Gezond sporten en het creëren van een toffe omgeving waarin iedereen zich goed voelt, daar streven we naar. Toch gebeuren er wel eens dingen die niet zo leuk zijn en waar je niet altijd weet wat je ermee moet doen. En nu?
Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Helga.Ik ben ondertussen al 30 jaar actief in de turnwereld en ik voel me nog steeds heel erg thuis in onze turnclub Turnkring Bilzen. Ik zou heel graag willen dat iedereen zich zo goed voelt in de club, maar ik kan me ook inbeelden dat er soms leden zijn die niet zo lekker in hun vel zitten. 
Heb je iets meegemaakt waarvan je niet goed weet hoe je ermee moet omgaan? Heb je het gevoel dat er bepaalde grenzen zijn overschreden? Heb je te maken gekregen met racisme, discriminatie, grensoverschrijdend gedrag, geweld, onderdrukking, pesterijen, doping/drugs, eetstoornissen, … of heb je een vermoeden hiervan? Dan wil ik je laten weten dat je er niet alleen voor hoeft te staan. Praat erover. Ik luister graag naar je verhaal en probeer indien nodig met jou naar een oplossing te zoeken. Je mag er zeker van zijn dat ik discreet met je melding aan de slag ga.Samen geraken we er wel uit! 
Je kan me steeds bereiken via e-mail of spreek me rustig even aan als je me ziet in de turnhal. 

Helga Baeten – api@turnkringbilzen.be